Παραίτηση Τσιμπανάκου από την Καλαμάτα: “Διαφορά φιλοσοφίας”

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αποτελεί παρελθόν από την Καλαμάτα λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με άτομα του περιβάλλοντος Πρασσά!

Παρελθόν από την Καλαμάτα αποτελεί ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι παραιτείται από το πόστο του τεχνικού διευθυντή λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με άτομα του περιβάλλοντος του προέδρου, Γιώργου Πρασσά! Αναλυτικά:

«Μετά από ώριμη σκέψη και αντιλαμβανόμενος ότι έχω εξαντλήσει όλα τα προσωπικά μου περιθώρια ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Πρασσά είναι καταλυτική και μονόδρομος για την απόφασή μου.

Όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στην τεράστια Μαύρη Θύελλα το έπραξα με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση παραμερίζοντας ακόμη και την προσωπική μου ζωή στο βωμό της μεγάλης προσπάθειας μαζί με τον πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό δυναμικό για την άνοδο.

Δεν θέλω να επεκταθώ και να αναλύσω τους λόγους που δεν μπορώ να συνεργαστώ πλέον γιατί σέβομαι απόλυτα τον μεγάλο ευεργέτη της μεσσηνιακής ομάδα Γιώργο Πρασσά και την ιστορική ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Είναι χρέος μου να ευχαριστήσω αρχικά τον Γιωργο Πρασσά και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την αγάπη που με περιέβαλλε, όλο το ποδοσφαιρικό και διοικητικό προσωπικό τους αγνούς και ένθερμους φιλάθλους που πασχίζουν να εκπληρωθεί το όνειρο τους, τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους της πόλης που ζουν και αναπνέουν για τη Μαύρη Θύελλα.

Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτή που θα κόψει το νήμα της πρωταθλήτριας ομάδας της Super League 2.

Με εκτίμηση ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις