Πάνοπλη η ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό

Εντατικοί είναι πλέον οι ρυθμοί των προπονήσεων της ΑΕΛ, καθώς μπροστά της έχει τον αγώνα της Δευτέρας στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Πρόκειται για έναν αγώνα δίχως αύριο για την λαρισινή ομάδα, καθώς η νίκη κρίνεται επιτακτική για να μειώσει την διαφορά της από τον Λεβαδειακό και σε συνδυασμό με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πόντου η απόσταση από τους Βοιωτούς να είναι στη χειρότερη στους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης με το επιτελείο του, καταστρώνουν τα πλάνα τους ώστε οι “βυσσινί” να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και πάνω απ’ όλα αποφασισμένοι στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί για να πάρουν τη νίκη, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στα play offs.

Το ευχάριστο για τον Καβαλιώτη τεχνικό είναι πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του(υπολογίζεται και ο Στάμου) και έχει αρκετές επιλογές για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ταχύτητες και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, όπου δόθηκε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

πηγή: theleven.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις