Ο Φ. Μαυρομιχάλης νέος προπονητής του Ολυμπιακού Β.

Ο Φώνης Μαυρομιχάλης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά την παραίτηση του Λάμπρου Πρέκα. Ο κ. Μαυρομιχάλης συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. και συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη, όσο και καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Ο κ. Μαυρομιχάλης τόνισε στο  goalpost.gr…

…”Συμφώνησα με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη και αναλαμβάνω από σήμερα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου. Επιστρέφω σε γνώριμα …λημέρια, αφού και στο παρελθόν έχω εργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου. Στόχος όλων μας πλέον είναι να δημιουργήσουμε μια υγιή και δυνατή ομάδα τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Ο αγώνας με τη Νίκαια το ερχόμενο Σάββατο είναι καθοριστικός για τη συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά”.

Ο νέος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” προπόνησε σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά την ομάδα και μαζί με τον έφορο του τμήματος κ. Ζάκο Σαχίνη, μίλησαν στους παίκτες ζητώντας τους να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Από την προπόνηση απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους οι Ντίκας, Μαυροφώτης, ενώ προπονήθηκε ο Θέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις