Σιμόνι: «Στον Μακεδονικό είμαστε μια οικογένεια»

Ο επιθετικός του Μακεδονικού, Αλμπέρτο Σιμόνι, οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με δέκα τέρματα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο επίτευγμά του, αλλά και στη φετινή πορεία του Μακεδονικού στην Super League 2.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά, εγώ επειδή είμαι επιθετικός δουλεύω καθημερινά και στα τελειώματα, επομένως στον αγώνα μου βγαίνει και πιο εύκολα. Βέβαια ως επιθετικός πρέπει να το έχεις κιόλας, να είσαι και killer.

Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ομάδα, γιατί όταν έχει τους κατάλληλους συμπαίκτες και σε τροφοδοτούν σωστά, μπορώ και εγώ πιο εύκολα να τελειώνω τις φάσεις. Στον Μακεδονικό το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό, είμαστε όλοι μια οικογένεια και βγαίνει και στο γήπεδο, φέτος παίζομε ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο κ.Μαλεζάς έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, έχει αντιμετωπίσει παικταράδες, οπότε είναι ο καλύτερος να με συμβουλέψει για το πώς να τελειώνω τις φάσεις. Τα όνειρα που έχω είναι να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις