Με ανυπομονησία περιμένει ο Γ. Παναγιωτόπουλος το ξεκίνημα στον πάγκο της Αγχίαλου

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε τόσο στους δικούς της φίλαθλους, όσο και γενικότερα στους φίλους του ποδοσφαίρου η ομάδα της Αγχιάλου, με την πρόσληψη του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στη θέση του προπονητή…

Ο πολύπειρος τεχνικός, Μέτα από απουσία αρκετού καιρού πήρε την απόφαση να επανέλθει στην ενεργό δράση και με οδηγό την εμπειρία του να επαναφέρει την ομάδα της Αγχιάλου στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Μάλιστα χτες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη και μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με παίκτες και προπονητή, γεγονός που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν από εδώ και πέρα, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη τη νέα χρονιά.
Σχετικές δηλώσεις έκανε στο «goalpost.gr» ως προπονητής της Αγχιάλου πλέον, Γ. Παναγιωτόπουλος.
«Μετά από μια μικρή προπονητική αποχή, όπου όμως ήμουν κοντά στο ποδόσφαιρο, δέχτηκα μια πρόταση να αναλάβω την ομάδα της Αγχιάλου.
Η θέληση του προέδρου και του συμβουλίου προκειμένου να συνεργαστούμε, ήταν τόσο μεγάλη, που δέχτηκα με μεγάλη χαρά, προκειμένου να επανέλθει η ομάδα και πάλι στην Α’ τοπική κατηγορία.
Θα ξεκινήσουμε με αισιοδοξίας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα επιτύχουμε το στόχο μας.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κλίμα και τη διάθεση και πραγματικά ανυπομονώ για το ποτέ θα κυλήσει ο χρόνος, ώστε να έχουμε το νέο ξεκίνημα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις