Παρελθόν ο Τζιόλας από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς

Με προσωπική του τοποθέτηση ο προπονητής του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, Νίκος Τζιόλας, δήλωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι η τελευταία παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.
Αναλυτικά:
Στο ποδόσφαιρο τις πιο όμορφες ιστορίες τις γράφουν οι παρέες, αυτός ήταν και ο πρώτος μου στόχος οταν η διοίκηση του Ιάσων με εμπιστεύτηκε να αναλάβω τις τύχες της ομάδας.
Ήμουν απίστευτα τυχερός που είχα απέναντι μου τέτοιους ανθρώπους στην διοίκηση οι οποίοι από την πρώτη στιγμή με στήριξαν σε ότι και να ζήτησα, απλοποιώντας το έργο μου και την καθημερινότητα της ομάδας.
Από πλευράς μου έδωσα το 200% του εαυτού μου για την αναδημιουργια της ομάδας σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός γηπέδου καθιστώντας την μια από τις πιο αναγνωρισιμες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου της πόλης μας.
Χαίρομαι που εκτός από εμένα υπήρξαν και άλλοι άνθρωποι που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια βάζοντας και αυτοί αθόρυβα το λιθαράκι τους σε όλη αυτή την συνεχόμενη εξέλιξη του συλλόγου.
Μετά από 4 χρόνια αποχωρώ από τον ΙΑΣΩΝ γεμάτος εμπειρίες & αναμνήσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του Α.Σ ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ και ειδικότερα τους κυρίους ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ, ΓΙΏΡΓΟ ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΛΗ & ΆΡΗ ΣΑΒΒΑΚΗ που με στήριξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η τελευταία μου παρουσία στον πάγκο του Α.Σ ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ με μοναδική σκέψη και ευχή, η δουλειά, οι βάσεις, και η ποδοσφαιρική ταυτότητα που δώσαμε με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου να είναι μόνο η αρχή σε μια συνεχής ανοδική πορεία στο άμεσο μέλλον του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις