Σοβαρό ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια!

Προφανώς, τα κατορθώματά του δεν γινόταν να μείνουν… κρυφά και ήδη ομάδες από το εξωτερικό με πολύ μεγάλη οικονομική δύναμη έχουν «τσεκάρει» πάρα πολλές φορές τον Γιάννη Κωνσταντέλια και πολύ περισσότερο ομάδες που βάσει φιλοσοφίας στηρίζονται σε παίκτες τόσο νεαρής ηλικίας.

Η ομάδα που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal είναι αυτή που ενδιαφέρεται πιο έντονα για τον άσο του ΠΑΟΚ είναι η Σάλτσμπουργκ, που αποτελούσε τη μόνιμη πρωταθλήτρια στην Αυστρία, μέχρι να κάνει φέτος τη μεγάλη έκπληξη η Στουρμ Γκρατς που την εκθρόνισε έπειτα από πολλά χρόνια.

 

Το γεγονός της απώλειας του πρωταθλήματος δεν αλλάζει κάτι από τη δυναμική της. Έχει από πίσω της έναν χρηματοδότη – κολοσσό που είναι η Red Bull και φυσικά εφόσον αποφασίσει να κάνει την καίρια κίνηση για την απόκτησή του, είναι δεδομένο ότι έχει την οικονομική δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά την προσφορά της, τόσο προς τον ΠΑΟΚ, όσο φυσικά και στον παίκτη.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών, αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και φυσικά αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση του ΠΑΟΚ και οι απαιτήσεις του, καθώς στο συμβόλαιο του παίκτη (το οποίο εκπνέει το 2027) δεν έχει οριστεί κάποια ρήτρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις