Τα “ρέστα” της για Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ – Δύσκολα θα αρνηθεί ο ΠΑΟΚ

Η σιωπή των τελευταίων ημερών στο μεταγραφικό σίριαλ του 21χρονου μάγου «έσπασε» με μία πρόταση που κάνει «μπαμ» για τα ελληνικά δεδομένα. Όπως είχατε ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του SDNA, η Σάλτσμπουργκ δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να εγκαταλείψει έτσι εύκολα την υπόθεση, κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα σε μόλις μερικές ώρες.

Το ασφυκτικό πρέσινγκ των Αυστριακών μεταφράστηκε σε νέα, πολύ δυνατή πρόταση, η οποία, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι στα 17.5 εκατ. ευρώ. Πέρα από το ρευστό, η Σάλτσμπουργκ προσφέρει στον ΠΑΟΚ και 17.5% ποσοστό μεταπώλησης, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα, καθώς ανέβηκε και στα χρήματα που δίνει μπροστά αλλά και στο μερίδιο από μία πιθανή μελλοντική μεταγραφή.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της πρότασης των Αυστριακών, αρκεί να ανατρέξει στο πρόσφατο ιστορικό των επενδύσεών τους. Το κλαμπ που τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί με παίκτες τις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης, δεν έχει βγάλει ποτέ ξανά περισσότερα από 13 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του για μία μεταγραφή. Είναι σαφές πως η Σάλτσμπουργκ εκτιμά ότι με τον «Ντέλια»… χτυπά φλέβα χρυσού δεδομένης της πολιτικής και της φιλοσοφίας της σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πρόταση στα 15 εκατ. ευρώ ήταν μακριά από τα «θέλω» του ΠΑΟΚ και απορρίφθηκε άμεσα, αναγκάζοντας τους Αυστριακούς να επιστρέψουν. Αυτήν την φορά όμως, υπάρχει μία διαφορά. Γνωρίζουν πως κάνουν μία προσφορά που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί ελληνική ομάδα, γι΄αυτό και θέτουν deadline στους Θεσσαλονικείς, ζητώντας άμεση απάντηση…

Το μόνο βέβαιο είναι πως ξημερώνει ένα άκρως κρίσιμο 24ωρο για την πιο μεγάλη μεταγραφική υπόθεση των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις