Κωνσταντέλιας: “Στόχος η παραμονή για τη Νίκη Βόλου”

Η Νίκη Βόλου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών, αρχής γενομένης το Σάββατο 25 Μαΐου, με τον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η Nίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Χαλκίδας, ΟΕΑ/ΝΑΒ και τον ΑΝΟΣ Μίλων στον ομίλου της Χαλκίδας/Βόλου. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα και πως θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Νίκος Κωνσταντέλιας μίλησε στο pisina.net. Ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να  παραμείνει στην κατηγορία την οποία η ομάδα βρίσκεται ξανά ιστορία από πέντε χρόνια. Τέλος σε ερώτηση που του έγινε αν έχει συγγένεια με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιάννη Κοσταντελιά δήλωσε ότι με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή είναι ξαδέρφια.

“Πάμε να παραμείνουμε στη κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο εύκολα. Κρατήσαμε τον περσινό κορμό της ομάδας και κάναμε μερικές ουσιαστικές προσθήκες.

Είναι δύσκολα φέτος γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με τη μεταγραφική περίοδο του Απριλίου. Φαβορί νομίζω ότι θα είναι η ΡΟΗ

Να τονίσουμε ότι η ομάδα είναι ξανά στην Β κατηγορία μετά από πέντε χρόνια χρόνια, κάνοντας μια νέα αρχή το 2018, με κύριο παρονομαστή τις ακαδημίες.”

Το ρόστερ της Νίκης Βόλου:
1 Χρήστος Μιγόπουλος
2 Γεώργιος Σατλάς
3 Σταύρος Γιαβαρίδης
4 Δημήτριος Βιτέλλας
5 Γεώργιος Κοράκης
6 Μαρκέλλος Κολλάρος
7 Νικόλαος Αθανασιάδης
8 Ιωάννης Μάρκος
9 Στυλιανός Κουκορίνης
10 Αλέξανδρος Κουλουρτζής
11 Βασίλειος Μαλιασιόβας
12 Ιωάννης Βαρβέρης
13 Νικόλαος Μπατάκης
14 Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
15 Αντώνιος Χαριτάκης
16 Δημήτριος Χαμιτης
17 Ιωάννης Καλαβρός
18 Αγγελος Ρωμανίδης
19 Αντώνιος Βέλγος
20 Κωνσταντίνος  Τσουμπέκος
21 Απόστολος Μητσόπουλος
22 Αλέξανδρος Αμπολιαστής
23 Ζαχαρίας Γαρδενιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις