Λ. Σαρακατσάνη: Όχι μόνο υπάρχουμε, αλλά είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης

Πριν από λίγα 24ωρα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική μπάσκετ γυναικών Κωφών της οποίας τα τελευταία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι. Η Βολιώτισσα καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού Βόλου Λία Σαρακατσάνη που επίσης με…

…τη συναθλήτριά της Βολιώτισσα Λαμπρινή Αγαγιώτου κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, μέσα από αυτό το θρίαμβο στέλνει παντού το μήνυμα πως εκτός του ποδοσφαίρου, υπάρχει και το γυναικείο μπάσκετ. Υπάρχουν αθλήτριες με ταλέντο και ψυχή που ξέρουν να κάνουν την Ευρώπη να υποκλίνεται στις δυνατότητες και στο ταλέντο τους.
Η Λία Σαρακατσάνη, βάζοντας πλέον πλώρη για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, δήλωσε στο goalpost.gr: « Ότι και να πω θα είναι λίγο. ..Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήρα το χρυσό, Με 15 μέρες προετοιμασίας με κόπο, άγχος κούραση τα καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος στην κορυφή της Ευρώπης,
Με πολύ πίστη και θέληση και κυρίως με αγάπη και άριστο κλίμα μεταξύ μας πετύχαμε το όνειρό μας, .
Τόσα χρόνια στο χώρο και την συμπαράσταση που είχαμε στο τελικό δεν την έχω ζήσει ποτέ.. Μας συμπαραστάθηκαν πολλοί, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, Θα θυμάμαι αυτές τις στιγμές για όλη μου τη ζωή. Ελπίζω και του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες να καταφέρουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.
Καιρός ήταν να μας μάθει ο κόσμος ποιες είμαστε και τι μπορούμε να αποδείξουμε. Πάνω απ όλα είμαστε Ελληνίδες αθλήτριες με ψυχή»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις