Στα νέα γραφεία η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Νίκης

Στα νέα γραφεία επί της οδού Αργοναυτών στην παραλία του Βόλου, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Επί τάπητος θα τεθεί όλο το πενταετές πλάνο του κ. Τζήμα ενώ θα ανατεθούν και οι αρμοδιότητες στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η σχετική ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο FB:

ΓΙΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ

Ανακοινώνεται για την Δευτέρα 11-07-2016 το συμβούλιο της Δ.Ε της ομάδος Νίκης Βόλου μετά του προέδρου αυτής Σ. Τζήμα ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ επί της οδού Αργοναυτών στο λιμάνι της πόλης, περί της κατανομής αρμοδιοτήτων σε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επιπρόσθετα θα συζητηθεί το σύνολο των θεμάτων, που αφορούν στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του πενταετούς πλάνου, θα συζητηθεί το θέμα που αφορά ιδίους πόρους, για την έγκριση και την σωστή κατανομή αυτών.

Ακολούθως θα συζητηθεί το θέμα για λειτουργικές δαπάνες και γενικά όλα τα οικονομικά θέματα, ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ εφεξής και η αποπληρωμή παλαιών οφειλών σε τρίτους. Το σχεδιασμό και την εποπτεία δράσεων του συλλόγου θα αναλύσει λεπτομερώς ο πρόεδρος, καθώς και θέματα, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα περιουσιακά στοιχεία (κινητά, ακίνητα και άυλα) του περιβόητου περιουσιολογίου του συλλόγου και δη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμη στο τραπέζι θα βάλει ο πρόεδρος το σύνολο των θεμάτων, που συνδέονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δικτύων υποδομής, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου, δίνοντας ΤΕΛΟΣ σε όποιον ήθελε να κάνει εκεί ότι θέλει καταστρέφοντας κυρίως ίσως από άγνοια τον χλοοτάπητα των γηπέδων και όχι μόνο.

Τέλος προς άμεση επίτευξη των στόχων ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα μπορεί σε κάθε περίπτωση να ασκήσει και ο ίδιος όλες τις αρμοδιότητες μελών.

Κατόπιν γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος και η Δ.Ε θα παραθέσει γεύμα στους δημοσιογράφους της πόλης μας και γενικότερα της Μαγνησίας!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις