Την Δευτέρα η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού Β.

Μετά την παρουσίαση του Παναγιώτη Τζαναβάρα, τον περασμένο μήνα, αύριο Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 20.30 στο ξενοδοχείο Valis η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου θα παρουσιάσει το υπόλοιπο τεχνικό τιμ…

…(θυμίζουμε πως ο Κώστας Μπράτσος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τζαναβάρα, ο Παναγιώτης Νάσης θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ θα ανακοινωθεί και ο γυμναστής της ομάδας).
Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, η οποία θα είναι η παραδοσιακή με άσπρες και κόκκινες ρίγες (ως πρώτη εμφάνιση), με τον Ολυμπιακό Βόλου να ντύνει φέτος η αθλητική εταιρεία umbro.
Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» τα περισσότερα από τα 15 αποκτήματα της ομάδας, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Valis αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί συσπειρώνονται γύρω από τον Ολυμπιακό και στηρίζουν τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις