Ανανέωσε με Τηλυκράτη ο Καταγής

Παίκτης του Τηλυκράτη και την νέα σεζόν, θα συνεχίσει να είναι ο Σπύρος Καταγής.

Ο εν λόγω παίκτης είχε συνάντηση με την διοίκηση των νησιωτών, όπου και αποφασίστηκε η επέκταση της συνεργασίας τους, για ακόμα έναν χρόνο.

Έπειτα από την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Καταγής γίνεται ο τέταρτος παίκτης από το περυσινό ρόστερ μετά τους Καλογερή, Βρεττό και Γεωργάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την νέα σεζόν στους Επτανήσιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Σπύρο Καταγη . Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Μετά και την ανανέωση αυτή οι ιθύνοντες συνεχίζουν τις συζητήσεις τους με παίκτες του περυσινού δυναμικού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποίοι θα συνεχίσουν και ποίοι όχι, ενώ θέμα έχει προκύψει με την περίπτωση του Ρομέο, ο οποίος μπορεί να έχει υπογράψει με τον Τηλυκράτη, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια του το δελτίο του από τον Πανλευκάδιο.

Από εκεί κι έπειτα συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ, με την διοίκηση να είναι σ΄αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου της Λευκάδας, είναι για τις θέσεις αυτές να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες είτε της Football League, ακόμα και της Super League, ενώ δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις, μιας και στις 25 του μήνα θα πραγματοποηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις