Ανανέωσε στους Μαύρους Αετούς ο Τσιγάρας

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βάιο Τσιγάρα, ανακοίνωσε η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου. Αμέσως μετά την ανακοίνωσή του ο δεξιοπόδαρος αμυντικός δήλωσε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της στη Γ’ Εθνική.

 
Η σχετική ανακοίνωση:

«Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαΐο Τσιγάρα (14/10/1994) και του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σε δηλώσεις του ο δεξιοπόδαρος αμυντικός τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ελευθεροχωρίου και ιδιαίτερα τον Στέφανο Μαράβα, για τον οποίο είχα ένα λόγο παραπάνω να μείνω στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή με πλησίασε με σκοπό να παραμείνω στο Ελευθεροχώρι και παρά τις προτάσεις που είχα αποφάσισα ότι καλύτερο για μένα ήταν να μείνω στους Μαύρους Αετούς. 

Η Γ΄Εθνική είναι μια καινούργια κατηγορία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά όπως και όλους τους αντιπάλους που θα βρούμε απέναντι μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις