Δ. Μπράτσος: «Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της Νίκης Βόλου»

Μπορεί ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών να μην έγιναν στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Τζήμας στους δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου, όμως αρκετές ήταν οι ειδήσεις που βγήκαν μέσα από τις ερωτήσεις που τέθηκαν τόσο στον πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε. όσο και στον Λεωνίδα Μπίλη. Σε μία από αυτές ο τεχνικός της Νίκης αποκάλυψε πως βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Μπράτσος, ο οποίος ήταν προπονητής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας.

Ο κ. Μπίλης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο βοηθό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκτίμησε πολύ τον ζήλο του να δουλέψει σκληρά και να μάθει.

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπράτσο, ο οποίος δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα τιμητικό που ο Λεωνίδας Μπίλης και οι άνθρωποι της ομάδας του εμπιστεύτηκαν αυτό το πόστο και θα κάνει τα πάντα για να φανεί αντάξιος.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Νίκης και ιδιαίτερα τον Λεωνίδα Μπίλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και για την τιμή που μου έκαναν να μου αναθέσουν το πόστο του βοηθού προπονητή. θα εργαστώ σκληρά για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ιστορικής ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις