Μποτσιβάλης: Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Διά στόματος του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή του Γιώργου Καρδαμάκη «Αθλητισμός χωρίς όρια», η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου…

στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο κ. Μποτσιβάλης κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να χειροκροτήσουν τους παίκτες της ομάδας.
Σε ερώτηση αν το Πανθεσσαλικό θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως «όλα θέλουν το χρόνο τους και να ξεπεραστεί και η γραφειοκρατία που υπάρχει. Προς το παρόν, αυτό που μπορώ να ανακοινώσω, είναι ότι την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει στο Πανθεσσαλικό η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς. Θα βρούμε λύση και ο κόσμος να μην ανησυχεί. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά στην ομάδα, να υπάρξει ενότητα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος προανήγγειλε την απόκτηση άλλων τριών παικτών με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ θα έρθουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις