ΕΤ.Α.Δ. καλεί Ολυμπιακό και Νίκη για Πανθεσσαλικό

Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου έχουν αιτηθεί στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου την χρήση χώρων του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Η ΕΤ.Α.Δ. απάντησε στις δύο ομάδες στο αίτημά τους με επιστολή, με την οποία καλεί και τους δύο συλλόγους να προσέλθουν στα γραφεία της εταιρείας την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 10 το πρωί…

…για την υποβολή προσφοράς επί του ανταλλάγματος για την απαιτούμενη χρήση.
Μεταξύ άλλων η επιστολή η οποία εστάλη τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και στη Νίκη αναφέρει: «Στη συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν και οι δύο αθλητικοί σύλλογοι που έχουν υποβάλει αίτημα (Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη») διά των νομίμως εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τους. Κάθε σύλλογος θα εκπροσωπείται κατά τη συνεδρίαση από το πολύ δύο άτομα, τα οποία πρέπει να υποβάλουν στην ΕΤ.Α.Δ. την εξουσιοδότησή τους, κατά την έναρξη της συνεδρίασης».
Επίσης είναι πολύ σημαντικός ο όρος 14, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Ο πλειοδότης υποχρεούται να εξοφλήσει το 10% της υφιστάμενης οφειλής της ομώνυμης ΠΑΕ προς την ΕΤ.Α.Δ. Για το λόγο αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση από την ΕΤ.Α.Δ. της άδειας χρήσης των χώρων, αποτελεί η προηγούμενη εξόφληση από τον πλειοδότη του ανωτέρου ποσού, της τυχόν οφειλής του ίδιου του συλλόγου προς την ΕΤ.Α.Δ., καθώς και του ανταλλάγματος μηνός Αυγούστου 2016 πλέον ΦΠΑ.
Την επιστολή υπογράφει ο κ. Γεώργιος Τερζάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΤ.Α.Δ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ζητήσει το Πανθεσσαλικό, ως βασική έδρα, για τα παιχνίδια που θα δώσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ η Νίκη έχει ζητήσει τη χρήση του Σταδίου, ως δεύτερη έδρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις