Το “ευχαριστώ” από Λ. Χατζηστάμο και Β. Κατσικόπουλο

Από τον Απρίλιο έως και τον Ιούλιο στο Βόλο χτυπούσε η “καρδιά” της ελληνικής κολύμβησης, αφού η πόλη μας διοργάνωσε με επιτυχία σημαντικότατες διοργανώσεις με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι Αλυτάρχες των αγώνων Χατζηστάμος Λευτέρης και Κατσικόπουλος Βασίλης, που σήκωσαν μεγάλο βάρος των διοργανώσεων με…

…ανάρτηση στο προφίλ τους στο facebook ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στις επιτυχημένες διοργανώσεις. Αναλυτικά ευχαριστούν:
1) την ομάδα των κριτών – χρονομετρών για την συνεργασία που ξεκίνησε από τον Απρίλιο με τους Bαλκανικούς Αγώνες, το Πανελλήνιο Τεχνικής τον Μάιο, το Πανθεσσαλικό προαγωνιστικών, το Παγκόσμιο Τεχνικής και την Πανεπιστημιάδα τεχνικής κολύμβησης τον Ιούνιο και τέλος το μεγαλύτερο σε συμμετοχή Πανελλήνιο πρωτάθλημα (1000 αθλητές και αθλήτριες) τον Ιούλιο
2) Τις ομάδες εθελοντών της πόλης αλλά και μεμονωμένους εθελοντές, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων που έζησαν, έτρεξαν και βοήθησαν στους αγώνες.
3) το έμψυχο δυναμικό των εγκαταστάσεων του Βόλου και τις Ν. Ιωνίας που με περισσή υπομονή όρεξη βοήθησαν στην άψογη λειτουργία των εγκαταστάσεων και έκαναν πραγματικότητα όλες τις υποδείξεις και παρατηρήσεις μας.
4) να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στους κολυμβητές και κολυμβήτριες που τελείωσαν τις αθλητικές υποχρεώσεις. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους που διακρίθηκαν αγωνιστικά και τίμησαν τη πόλη του Βόλου και ιδιαίτερα στην ομάδα της Νίκης Βόλου.
5) να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους προπονητές των ομάδων στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα που ακολουθεί
Τέλος πιστεύουμε ότι η πόλη του Βόλου θα αποτελέσει μια όμορφη ανάμνηση για όλους που βρέθηκαν σ’ αυτή και αγωνίστηκαν και η επιλογή της δικαίωσε όσους εργάστηκαν για αυτό το σκοπό.
Σας ευχαριστούμε που μας ανεχθήκατε με τις ιδιοτροπίες μας.
Βασίλης – Λευτέρης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις