Θ. Βούλγαρης: Δεν μιλάμε για συγχώνευση ΑΕΔ-Δύναμης

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες περί συγχώνευσης της Α.Ε. Διμηνίου με τη Δύναμη Βόλου, καθώς η ομάδα του Διμηνίου βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο, ενώ οι περισσότεροι παίκτες έχουν αποχωρήσει ή σκέφτονται να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο πρόεδρος της Δύναμης, Θεόφιλος Βούλγαρης, με δηλώσεις του…

…στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τονίζει, πως δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση, αλλά ότι θα υπάρξει συνεργασία. Το διοικητικό συμβούλιο της Δύναμης, το τεχνικό τιμ και παίκτες της ομάδας θα πάνε στην Α.Ε. Διμηνίου, με την ομάδα της ΑΕΔ να διατηρεί κανονικά το ΑΦΜ της. Παράλληλα, θα λειτουργήσει κανονικά η Ακαδημία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βούλγαρη:
«Πέρυσι, η Δύναμη, στην πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ έδειξε στο β’ γύρο με την παρουσία της πως μπορεί να ανταπεξέλθει αγωνιστικά. Με βάση αυτή την εικόνα και με ορισμένες κινήσεις που κάναμε, αδράξαμε την ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε να ανέβουμε -ουσιαστικά- κατηγορία και η Δύναμη πηγαίνει στο Διμήνι. Δεν μιλάμε για συγχώνευση.
Η διοίκηση της Δύναμης, το προπονητικό τιμ, μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές θα είμαστε φέτος στο Διμήνι, ενώ θα παραμείνουν στην ομάδα και ορισμένοι παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α.Ε. Διμηνίου, αποτελώντας μέλη του κορμού της ομάδας. Στο Διμήνι θα λειτουργήσουν κανονικά τα τμήματα υποδομής, θα παραμείνουν οι προπονητές της Ακαδημίας και ευελπιστούμε πως θα βοηθήσουν την ομάδα και παράγοντες της περιοχής.
Τους θέλουμε κοντά μας και στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με νεαρούς – επί το πλείστον – και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν και ορισμένες μεταγραφές, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα σκαριά και το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και ευελπιστούμε να έχουμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων του Διμηνίου.
Όποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συμμετέχει στη νέα αυτή προσπάθεια, είμαι ανοιχτός και θα χαρώ πολύ να είναι κοντά στην ομάδα. Επειδή διάβασα τις δηλώσεις του κ. Καλλιακούδα, εγώ δεν γνωρίζω τι έκανε ο κ. Πάνος και ούτε θα το κρίνω. Έχω καταστρώσει το πλάνο μου και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα του Διμηνίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις