Μαραθώνιος κολύμβησης στη μνήμη Ιάσονα Ζηργάνου

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Γατζέας θα πραγματοποιηθεί αθλητική – πολιτιστική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα ο τοπικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Γατζέας «Ο Τίμιος Σταυρός» (ΣΕΑΓ), το τμήμα της τοπικής Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Μαγνησίας και οι διοργανωτές του πρώτου κλασσικού Μαραθωνίου κολύμβησης «Ιάσων Ζηργάνος», συνεργάζονται με…

…σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής μας για τρία θέματα:
1. Την ιστορία και τις δραστηριότητες του ΣΕΑΓ
2. Τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ και
3. Τον Μαραθώνιο κολύμβησης σε μνήμη του Ιάσονα Ζηργάνου. Ο κολυμβητικός αγώνας θα έχει εκκίνηση τόσο από το Χόρτο όσο και από την Κάτω Γατζέα.
Οι διοργανωτές Καλούν τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και να γίνουν αποδέκτες σημαντικών πληροφοριών.
Στην εκδήλωση θα προβληθούν βίντεο σχετικά με τον αγώνα, θα γίνει μια σύντομη ομιλία για τον τιμώμενο σπουδαίο αθλητή και θα δοθούν πληροφορίες σχετικές με τη διεξαγωγή του αγώνα.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ζητούν την παρουσία σας προκειμένου να αντλήσουν δύναμη για τη συνέχεια.

Ο Ιάσων Ζηργάνος, υπήρξε ο δεύτερος στην ιστορία και πρώτος επίσημα καταγεγραμμένος –από τους αρμόδιους φορείς– Έλληνας που διήλθε το στενό της Μάγχης κολυμπώντας, ο δε μοναδικός έως σήμερα που το έχει πετύχει τέσσερις φορές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

• Παρουσίαση των διοργανωτών της εκδήλωσης
• Παρουσίαση των μελών της οικογένειας Ζηργάνου
• Ομιλία σχετική με τις δράσεις του Συλλόγου
• Ομιλία και προβολή σύντομου βίντεο από την ΕΛΕΠΑΠ
• Προβολή βίντεο για τον αγώνα
• Παρουσίαση στοιχείων της ζωής του Ιάσωνα Ζηργάνου.
• Κλείσιμο εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις