Ανακοίνωσε Σαχινίδη ο Απόλλων Λάρισας

Στην απόκτηση του Βασίλη Σαχινίδη προχώρησε ο Απόλλων Λάρισας ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική του γραμμή.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στην Λάρισα βρίσκεται ήδη ο 29χρονος επιθετικός Βασίλης Σαχινίδης, που έχει συμφωνήσει και έχει υπογράψει στον Απόλλωνα.

Ο Σαχινίδης υπέγραψε την συμφωνία του με τον Απόλλωνα και η μεταγραφή του έγινε με σκοπό την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.

Ο δεινός γκολτζής έλαβε μέρος κανονικά την Δευτέρα (25/07) στην “πρώτη” του Απόλλωνα που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ο Βασίλης Σαχινίδης είναι σέντερ-φορ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 13 γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ, βοηθώντας τον σημαντικά να πάρει την άνοδο στην Football League.

Κάτι που είχε κάνει και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 όταν σκόραρε 20 φορές βοηθώντας τα μέγιστα, στην άνοδο των Τρικάλων επίσης στην Football League.

Ο Bασίλης Σαχινίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 20-1-1986.

Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και έχει ύψος 1.80.

Την τελευταία περίοδο όπως προείπαμε, αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και την προηγούμενη στην ομάδα των Τρικάλων με την οποίες και πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από την Γ’ Εθνική κατηγορία στην Football League, πετυχαίνοντας 13 και 20 τέρματα αντίστοιχα.

Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό και έχει παίξει ακόμη και σε Τύρναβο (Football League), Αγροτικός Αστέρας (Football League), Κορωπί (Γ’ Εθνική), Λευκάδα (Γ’ Εθνική), Αχαρναικό (Γ’ Εθνική) Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις