Επένδυση με Καρπαθάκη, ανανέωσε με Ντούρο ο Ηρακλής

Σε άλλη μια μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής Βόλου, που ενέταξε στο ρόστερ του τον 15χρονο Αποστόλη Καρπαθάκη. Ο Καρπαθάκης είναι επιθετικός χαφ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Αγίας Άννας. Επιπλέον με την φανέλα του Ηρακλή Βόλου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Ντούρο. Ο δεξιός μπακ που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν, ανανέωσε με την ομάδα του Ηρακλή και μαζί με τους Δημήτρη Μοράλες, Γιάννη Κοντοβά, Λευτέρη Γιαουπλάρι και Χάρη Ασλάνογλου θα αποτελέσουν φέτος την αμυντική γραμμή της ομάδας του Ηρακλή.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:
«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΕΑΡΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΦ) ΕΙΝΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ( 2016 – 2017 ) ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ ΝΙΚΟ ΝΤΟΥΡΟ ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΡΑΛΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΒΑ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις