Σημαντική ενίσχυση με Σκαθαρούδη η Νίκη

Σημαντική ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή αποτελεί η απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρούδη από τη Νίκη Βόλου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ αγωνίστηκε και σε τρεις αγώνες Κυπέλλου. Συνολικά 82 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League έχει ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ στο βιογραφικό του έχει και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα της Βέροιας.

Η ανακοίνωση:

“Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρούδη. Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος μέσος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, διαθέτοντας «πλούσιο» βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο, σημειώνοντας δύο τέρματα.

Οι 82 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον κατατάσσουν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Αναγέννηση Καρδίτσας 21 συμ. 2 γκολ

Αχαρναϊκός 19 συμ. 2 γκολ

Ζάκυνθος 22 συμ. 5 γκολ

Αν. Γιαννιτσών 20 συμ. 3 γκολ

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομάδα Βέροιας το 2013.

Η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρός της κ. Τζήμας, τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Νίκης και του εύχονται μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις