Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Ανανεώσεις και μεταγραφές

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στη Νεοκαισάρεια  ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα  η προετοιμασία  του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας,που την τετάρτη 03/08 θα δώσει το πρώτο «τέστ» της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Από την Δευτέρα μέχρι και χθες Πέμπτη οι προπονήσεις ήταν “διπλές”, πρωί – απόγευμα ενώ από σήμερα μέχρι και την Κυριακή όταν θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο οικογενειακό δίτερμα οι προπονήσεις θα γίνονται μόνον το απόγευμα.

Όσον άφορα την στελέχωση του ρόστερ, η απόκτηση ενός εμπείρου κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας  έτσι ώστε κατά την διάρκεια  των φιλικών αγώνων να έχει ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδος.

Δείτε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει άλλα και αυτούς που έχουν αποκτηθεί από την Κατερινιώτικη ομάδα.
Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Ηλιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Νάκας, Μανίκας, Πολυχρονιάδης, είναι οι παίκτες οι οποίοι θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ οι Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Παγωνίδης, Σαρρής, Ζώβληκας, Καμπερίδης, Παπαθανασίου, Ναλπαντίδης, Βούλγαρης και Δημηνάς είναι αυτοί οι οποίοι αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα στις προπονήσεις παίρνουν μέρος και νεαροί Δερμιτζάκης, Παναγιωτίδης,οι οποίοι προέρχονται από την ΑΕ Ποντίων Βέροιας. Αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία, και απομένουν μόνο τα τυπικά, για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις