Ο νέος Ολυμπιακός Βόλου… αποκαλύπτεται αύριο με Βέροια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Θυμίζουμε, την Τρίτη 2 Αυγούστου υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό, το πρώτο του Ολυμπιακού…

…για τη νέα σεζόν, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Το βολιώτικο συγκρότημα μετά από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας, λόγω της αποχώρησής της από το πρωτάθλημα της Football League τον περασμένο Ιανουάριο, επιστρέφει και θα αγωνιστεί και πάλι, έστω σε φιλικό παιχνίδι. Είναι λογικό ο Παναγιώτης Τζαναβάρας να μην έχει απαιτήσεις από τους παίκτες του να παρουσιάσουν ένα «δεμένο» σύνολο, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς. Σήμερα, άλλωστε συμπληρώνονται μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας, σε μια ομάδα που ξεκίνησε να δημιουργείται στην κυριολεξία από το μηδέν. Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα και αν αυτά που διδάσκονται οι παίκτες στις προπονήσεις μπορούν να τα βγάλουν και στο παιχνίδι.
Η διοικούσα επιτροπή καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν το «παρών» στο φιλικό με τη Βέροια, να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και να στηρίξουν και οικονομικά τη διοίκηση, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα και όλα τα χρήματα για τη λειτουργία της ομάδας βγαίνουν από τις τσέπες των ανθρώπων που στελεχώνουν τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€.
Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17.00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη και τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις