Ανακοίνωσε εννιά ανανεώσεις η Σπάρτη

Μοιράσου το άρθρο

Ούτε μια,ούτε δύο αλλά συνολικά εννιά ανανεώσεις, ανακοίνωσε την Δευτέρα (1/8), η διοίκηση της Σπάρτης.

Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» μια μέρα μετά την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους με τους Ηλία Αναστασάκο, Πέτρο Κραβαρίτη, Δημήτρη Σιώπη, Σταύρο Παναγιώτου, Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, Χαράλαμπο Οικονομόπουλο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Κώστα Ηλιόπουλο και Παναγιώτη Κατσίκη, οι οποίοι βρίσκονταν και πέρυσι στο δυναμικό των Λακώνων.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Την Τρίτη (2/8) και ώρα 17:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της χρονιάς εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στη Football League της περιόδου 2016-2017.

Στο πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν θα δώσουν το παρών εννιά παίκτες που πέρυσι συνέβαλλαν καθοριστικά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, προεξάρχοντος του αρχηγού μας Ηλία Αναστασάκου.

Οι υπόλοιποι οκτώ παίκτες θα είναι οι Πέτρος Κραβαρίτης, Δημήτρης Σιώπης, Σταύρος Παναγιώτου, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Κατσίκης.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην πρώτη επίσημη πανηγυρική προπόνηση της ομάδας μας που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις