Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Στήριξη και… επίσημες τοποθετήσεις

Ανακοίνωση μέσω της οποίας οι άνθρωποι του Γ Σ Αλμυρού ζητούν την υποστήριξη των φορέων της πόλης και τον φιλάθλων, εξέδωσαν σήμερα. Επίσης στην ίδια ανακοίνωση, διευκρινίζουν ότι οποιαδήποτε άποψη και θέση της ομάδας θα εκφράζεται μόνο μέσα από επίσημες ανακοινώσεις…

Η Ανακοίνωση αναλυτικά:

«Με το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς αισθανόμαστε την ανάγκη Διοίκηση – Τεχνικό επιτελείο – Ποδοσφαιριστές να ζητήσουμε την υποστήριξη των φορέων της πόλης και των φιλάθλων μας, ούτως ώστε με την ενεργό συμμετοχή τους και βοήθεια, να μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μια συγκροτημένη ομάδα η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία κάνοντας πράξη το όνειρο όλων των φιλάθλων αυτού του ιστορικού σωματείου.
Σε αυτή την προσπάθεια χωρούν όλοι, όσοι βάζουν πάνω απ όλα την ομαδική δουλειά και συνεργασία, όχι όμως και αυτοί που εξηπηρετούν τα ατομικά τους εγώ. μέσω της ομάδος.
Επειδή είμαστε αντίθετοι στη λογική των περίεργων ερμηνειών και κάθε λογής φημολογίας που στόχο θα έχουν την διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της ομάδος μας, ενημερώνουμε τους πάντες ότι η οποιαδήποτε άποψη- θέση του Γ.Σ.Αλμυρού θα εκφράζεται μόνο με επίσημες ανακοινώσεις.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα μέλη του Γ.Σ.Αλμυρού (διοίκηση-προπονητή- ποδοσφαιριστές) και σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας.

Η Διοίκηση
του Γ.Σ.Αλμυρού»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις