Στη Νάουσα ο Νίκος Ντινόπουλος

O πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Ντινόπουλος, είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Νάουσας και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην προπόνηση της ομάδας. Ο 20χρονος επιθετικός με καταγωγή από Γρεβενά, αγωνίστηκε πέρσι στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα, όπου…

…είχε συμπαίκτη το επίσης μεταγραφικό απόκτημα της Νάουας, Ανέστη Κοντογουλίδη,
Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε 9 συμμετοχές σε Α’, Β’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας. Το 2012 αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τα Γρεβενά Αεράτα, εκεί όπου εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έγινε το μεγάλο βήμα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Ο Νίκος Ντινόπουλος με δηλώσεις του στο SportsUp ανάφερε για τη μεταγραφή του στη Νάουσα: «Δεν είναι εύκολο βεβαίως να αρνηθείς μια πρόταση από μια ιστορική ομάδα όπως ο ΦΑΣ Νάουσα. Άλλωστε, η προσέγγιση των διοικούντων ήταν από την αρχή εξαιρετική και φάνηκε πως με πιστεύουν και θεωρούν πως μπορώ και γω να βοηθήσω από την πλευρά μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό βεβαίως και θα πράξω εγώ από την πλευρά μου και μαζί με τους συμπαίκτες μου, θα κάνουμε το παν ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ξέρω πως αγαπά υπερβολικά τον σύλλογο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις