Ισχυροί Πύδνα και Διαγόρας, νεανικά ρόστερ Πιερικός και Αχιλλέας

Εποχή προετοιμασίας και μεταγραφολογίας στην Πιερία για τις ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στη Γ΄εθνική κατηγορία. Οι κινήσεις και τα ρόστερ των ομάδων, δείχνουν λίγο πολύ τι θα ακολουθήσει και αυτά που θα δούμε στο φετινό σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής.
Σίγουρα…

…βλέποντας τους παίκτες της Πύδνας και του Διαγόρα καταλαβαίνει κανείς ότι αυτές οι δυο ομάδες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν του έρχεται. Επιλογή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να κινηθεί με νέα παιδιά από την περιοχή και 4-5 έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας το ταλαντούχο μεν αλλά ελλιπές με ποιότητα και εμπειρίες ρόστερ του Πιερικού.
Σίγουρα η διοίκηση του Τάσου Σαραηλίδη δεν υποσχέθηκε “λαγούς και πετραχήλια” αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν καθησυχάζει τους φιλάθλους που θέλουν να δούνε τον ανταγωνιστικό και δυνατό Πιερικό και φέτος.
Η Πύδνα κράτησε τους παίκτες που ήθελε στις τάξεις της, και έκλεισε τα κενά που δημιουργήθηκαν από παίκτες που έφυγαν με σημαντικές προσθήκες. Θα είναι σίγουρα και φέτος στις θέσεις 1-3 και θα αποτελεί και πάλι φόβητρο για κάθε αντίπαλο της τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Ο Διαγόρας θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Γ΄ εθνικής. Όποια ομάδα τον υποτιμήσει (που αν δει το ρόστερ του δε θα το κάνει) θα το πληρώσει. Με μια θέση σίγουρα μέσα στην 5άδα, πάει για πιο μεγάλα πράγματα, αφού οι παίκτες της φαίνονται διψασμένοι και έτοιμοι για…όλα!
Πηγή: pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις