Δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων στο Ρήγα

Ο Ρήγας Φεραίος συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τη διοίκηση να κάνει τα πάντα προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα. Η μεταγραφική ενίσχυση…

…θα συνεχιστεί, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, πως ο Αποστόλης Κεφαλάς (φωτό) θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται στο Ρήγα, καθώς το θέμα είχε αίσιο τέλος για την ομάδα του Βελεστίνου.
Θυμίζουμε, πως ο Κεφαλάς δεν είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ρήγα, καθώς είχε ζητήσει να αποχωρήσει. Τελικά, όπως ο Ντίνος Γεωργατζής, έτσι και ο Απόστολος Κεφαλάς, συνεχίζει στον Ρήγα, καθώς τα βρήκε με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» και θα είναι ένας από τους υπερασπιστές της εστίας του Ρήγα τη νέα χρονιά.
Πλέον, ο Ρήγας μετά και την απόκτηση του Τάσου Παπαγιάννη και την παρουσία στην ομάδα και του έμπειρου Βασίλη Τσουμπέκου, έχει μια πολύ δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων, με τον Λάκη Μπακάλη να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι στη θέση «1» ο Ρήγας είναι πλήρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις