Π. Μποτσιβάλης: Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον κ. Τζήμα…

Δηλώσεις στον Sport Fm 89.5 έκανε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Νίκη και στον Ρήγα Φεραίο, ενώ αναφερόμενος στους προέδρους της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ, όπως και στον διοικητικό ηγέτη της Νίκης, κ. Τζήμα, τόνισε: Εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ με προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Football League.Ούτε προφανώς με τον κο Τζήμα που από ότι φαίνεται είναι…

…παρόμοιου βεληνεκούς. Δεν τον γνωρίζω και δεν έχω κάτι κακό να πω για αυτόν. Μακάρι να πετύχει στα σχέδιά του”.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου είπε μεταξύ άλλων:

«Εύχομαι και στις άλλες δύο ομάδες του Βόλου, γιατί και ο Ρήγας του Βελεστίνου στην ουσία ομάδα της περιοχής μας είναι, καλή επιτυχία στο έργο τους και τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο θα δείξει ο καθένας τη δύναμή του και θα φανεί ο καλύτερος. Δεν έχω διαμάχη με καμία ομάδα. Χαίρομαι πολύ που η Νίκη θα κάνει νέο γήπεδο και έχει μεγαλόπνοα σχέδια. Μακάρι να το κάνει και 20.000 θέσεις να το καμαρώνουμε όλοι οι Βολιώτες. Εμείς πάλι δεν έχουμε τόσο μεγάλες δυνατότητες.
Οι δικές μου δυνατότητες εξαντλήθηκαν με το να νοικιάσω το Πανθεσσαλικό και να κάνουμε μία ομάδα που θα σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο.

Εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ με προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Football League. Ούτε προφανώς με τον κ. Τζήμα που από ότι φαίνεται είναι παρόμοιου βεληνεκούς.Δεν τον γνωρίζω και δεν έχω κάτι κακό να πω για αυτόν. Μακάρι να πετύχει στα σχέδιά του. Εμείς θα συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά να προσπαθήσουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις