Μoto Cross: Επιτυχημένη παρουσία της 14χρονης Μαρκέλλας Κωστάκη (photos)

Μια πολύ σημαντική επιτυχία και μάλιστα, σημειώθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα “MOTOCROSS 5X85 Junior” από την 14χρονη Μαρκέλλα Κωστάκη που διακρίθηκε στην παραπάνω κατηγορία, καθώς κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση της Γενικής Κατάταξης επί του συνόλου των αγώνων όλης της χρονιάς!

Μάλιστα η θέση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία όταν η νεαρή Μαρκέλλα είναι η μοναδική κοπέλα ανάμεση σε δώδεκα αγόρια που ήταν οι αντίπαλοι της. Παρόλα αυτά η ταλαντούχα αναβάτρια κατάφερε να πλασαριστεί πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πινάκα, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή.
Την Μαρκέλλα Κωστάκη, στην προσπάθεια της να διακριθεί, στηρίζουν εκτός από την οικογένεια της και χορηγοί, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει, καθώς το MOTO CROSS και γενικότερα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, είναι πολυέξοδα σπορ και δύσκολα ένας αθλητής μπορεί να ανταπεξέλθει, αν δεν έχει τους αντίστοιχους υποστηρικτές.
Γι αυτό, η νεαρή αναβάτρια και η ομάδα της, ευχαριστούν θερμά τους υποστηρικτές της που ήταν οι επιχειρήσεις:

Mega motors, KTM ΕΛΛΑΣ, Jetoil- Σακελλάρης Άνω Λεχώνια, Μαραγκουδάκης store, Extreme shop, Ρομφέας Φάνης Εκτυπώσεις, καθώς και την Κοινότητα Ριζομύλου και το Σύλλογο Νεολαίας Φιλίππου, για την παραχώρηση πίστας για τις προπονήσεις.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις