Έκλεισε κι άλλο αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός Β.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου η απόκτηση ενός ακόμη αριστερού οπισθοφύλακα, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές για να ανακοινωθεί…

…και επίσημα η απόκτησή του. Πρόκειται για ικανό αμυντικό, ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Μανάλη και το νεαρό Αγγελή, «θωρακίζουν» την αριστερή πλευρά της άμυνας του Ολυμπιακού.
Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση σέντερ φορ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος ως γνωστόν, λόγω προσωπικού προβλήματος αποχώρησε από την ομάδα.
Επίσης, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, εφόσον βέβαια προκύψει κάτι καλό από την ποδοσφαιρική αγορά.
Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προπονούνται με τον Ολυμπιακό στην Κουτσούφλιανη (Παπαϊωάννου, Πατσής, Φραγκογιάννης, Χαντζής και Σπηλιόπουλος), η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει ποιοι από αυτούς θα παραμείνουν στην ομάδα.
Τέλος, αύριο Κυριακή (7/8) οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, αντιμετωπίζοντας στις 18.00 στο αθλητικό κέντρο τον Πανθηραϊκό, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις