Νικηφόρα πέρασε από τα Κανάλια ο Γαζής 0-1 τον Απόλλωνα

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα στα Κανάλια ο Άνθιμος Γαζής αφού τον κέρδισε 0-1. Το γκολ μπήκε γρήγορα από τον Παλάση με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής στο 4ο κιόλας λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι…

…χάσανε πολλές ευκαιρίες όπως μας ανέφερε ο κ. Κουρουπής πως η ομάδα του έχασε ευκαιρίες με τον Κουτσουνίδη στο 2΄, στο 10΄ σουτ του Κωστάκη πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι, στο 65΄ο Τσεπάνης έστειλε την μπάλα άουτ σε άδειο τέρμα και στο 85΄κεφαλιά του Παλάση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαμάνη.
Όσο για τους γηπεδούχους ο κ. Ρέπος ανέφερε πως Τσιάντος, Καραβάς και Καλαμίδας χάσανε κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ υπέρ τους. Επίσης, παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ρέπος): Ζαμάνης, Γκάνιος, Βαρσαμάς(60΄ Καλαμίδας Γ.), Καραβάς, Παναγιωτάκης, Κελεσίδης, Μωραϊτης, Βασιλείου, Τσιάντος(70΄Κοκκόλας), Κερμελής, Ψαθάς(75΄Παπαναγιώτου)
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ (Κουρουπής):Ματής, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Κοτσαλής, Καρασώτος, Τσιτσιρίκης, Κουρτέσης, Κουτσουνίδης(24 λ.τρ. Μηνάς), Τσεπάνης, Παλάσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις