Η επιστροφή Βενέτη και η μεταγραφάρα

Μεταγραφάρα που θα έδινε το παρών στο «Π. Μαγουλάς» σήμερα (09/08) προανήγγειλε στο facebook χθες το βράδυ ο κ. Τζήμας, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Πολλοί περίμεναν πως στην προπόνηση της Νίκης θα συμμετείχε κάποιο νέο απόκτημα όμως η μεταγραφή αφορούσε την επιστροφή στη δράση του Βασίλη Βενέτη.

Ουσιαστικά η ενεργοποίηση του Βασίλη Βενέτη είναι «μεταγραφάρα» καθώς στους περισσότερους φίλους της ομάδας, είναι γνωστό πόσο μπορεί να προσφέρει ο Νικιώτης πολιτικός μηχανικός στον αγαπημένο του σύλλογο. Ο Βασίλης Βενέτης ήταν από νωρίς στο βοηθητικό του «Π. Μαγουλάς» και μαζί με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος επέβλεψαν τις εργασίες που συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Δεν αποκλείεται ο Βολιώτης μηχανικός να πάρει μία θέση και στο Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά από στενό “μαρκάρισμα” του κ. Τζήμα.

Το έχουμε γράψει επανειλημμένως, πως η δημιουργία άρτιων εγκαταστάσεων για την ποδοσφαιρική ακαδημία της Νίκης, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και αυτή που θα δώσει μεγάλη υπεραξία στην ομάδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Mε οικονομικούς όρους, 120.000€ θα κοστίσει η πλήρης αναμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενήσει το μέλλον της Νίκης Βόλου.

Οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούσαν τόσα χρόνια τα «τσικό» της ομάδας ήταν σε άθλια κατάσταση και πραγματικά οι γονείς που αποφάσιζαν να στείλουν εκεί τα παιδιά τους το έκαναν για δύο λόγους. Για το σήμα της ομάδας και για τους προπονητές. Δεν είναι τυχαίο πως κατά τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες μέχρι και φίδια βρήκαν οι εργάτες!

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις