Εικοσιδιάχρονη με ακρωτηριασμό στην προεδρία του Ερυθρού Αστέρα

Η Νατάσα Κοβάσεβιτς εκτός από μια σπουδαία νικήτρια της ζωής (ακρωτηριάστηκε και όμως επανήλθε σε κανονική ζωή ) είναι από χθες και η νέα πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου στην γυναικεία καλαθοσφαίριση. Η μόλις 22 ετών Νατάσα έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού το νεαρό…

…της ηλικίας της δεν συνηθίζεται για να μην πούμε δεν συμβαίνει ποτέ σε εκλογή σε τέτοιο πόστο.

Η ίδια λέει : “Εείναι περιττό να πω πόσο μεγάλη τιμή είναι για μια 22χρονη γυναίκα, όπως εγώ, να εκλεγώ για μια τόσο υπεύθυνη θέση στο κλαμπ, η οποία έχει πολλά τρόπαια, αλλά κυρίως το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Γι ‘ αυτό σήμερα, μπροστά σε όλους σας, δεν μπορώ να αντισταθώ να παραδεχτώ ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Ο λόγος γι ‘ αυτό δεν είναι μια φοβία, αλλά μάλλον η αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που θα μεταφέρω από αυτή τη μέρα. Αλλά, κάθε άτομο που με ξέρει έστω και λίγο, καταλαβαίνει ότι τέτοια ευθύνη δεν θα είναι εμπόδιο. Αντ ‘ αυτού, θα με κάνει να δουλεύω περισσότερο και να πολεμήσω πιο δυνατά.
Δεν θα λείπει το κίνητρο, επειδή θεωρώ ότι είναι αυτονόητο, τι σημαίνει για μένα το μπάσκετ. Η λαχτάρα μου να επιστρέψω στο μπάσκετ μετά το ατύχημα μου με έκανε να ανακτήσω πολύ πιο γρήγορα απ ‘ ό, τι ήταν αναμενόμενο, και αυτή η μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, σε ορισμένες στιγμές, μου έδωσε δύναμη ώστε να ξεπεράσω τις προκλήσεις που αρχικά φαινόταν αδύνατο, και να επιστρέψω στα παρκέ . Εγώ δεν θα είμαι πλέον στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι μέσα από αυτό το νέο ρόλο θα είμαι ακόμα περισσότερο να συνδεδεμένη με το άθλημα αυτό μου έδωσε τόσα πολλά. Και αυτό είναι που με κάνει πολύ χαρούμενη. Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία να δώσω πίσω στο μπάσκετ. Στο Σερβικό μπάσκετ.
Μπροστά μας, υπάρχει πολλή και μεγάλη δουλειά και ξέρω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα τα παρατήσω και δεν θα παραδοθώ μόνο και μόνο επειδή κάτι είναι δύσκολο. Αυτό απλά δεν είναι του χαρακτήρα μου και ελπίζω ότι αυτή η προσέγγιση μου θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε μαζί.”

πηγή:sportshero.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις