Φιλικό σήμερα στη Νεοκαισάρεια και επιστροφή στο Βόλο για Ολυμπιακό

Επιστρέφει σήμερα Σάββατο 13/8 από την Κουτσούφλιανη ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά από παραμονή εννέα ημερών, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν εντατικά υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του…

…και έβαλαν τις βάσεις για τη δύσκολη χρονιά που τους περιμένει.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία και περιμένει από την ομάδα να αρχίσει να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο στα φιλικά που πρόκειται να δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα Σάββατο στις 18.00 ο Ολυμπιακός θα δώσει το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Μετά το φιλικό η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο Βόλο.
Οι παίκτες θα έχουν διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη.
Όσον αφορά τον Γκουστάβο Μπρίτος, αφού πρώτα ο Αργεντινός επιθετικός υπογράψει στον Ολυμπιακό (βρίσκεται ήδη από την Παρασκευή στο Βόλο), θα αρχίσει προπονήσεις την Τρίτη με τη νέα του ομάδα. Θα χρειαστεί, βέβαια, αρχικά να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, πριν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις