Έχασε 3-2 η Αναγέννηση Καρδίτσας από Ατρόμητο Παλαμά

Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 3-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά την προετοιμασία. Σε μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο στον Παλαμά. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μάγγος, χρησιμοποίησε…

όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και έκανε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να χαλάει ο ρυθμός και για τους δύο αντιπάλους. Ο Αγγελος Χατζηρίζος με ένα καταπληκτικό γκολ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, ο Ξέρας ισοφάρισε προσωρινά για την Αναγέννηση. Ο Βούζας στη συνέχεια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Παλαμά ο Δημόπουλος με εκτέλεση πέναλτι – που κέρδισε ο Ντιατά – έγραψε το τελικό 3-2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Γούπος (46′ Τρούκης), Παπαγεωργίου (58′ Καραμπίνας), Κολλιός (60′ Πάτρας), Φλώρος (64′ Καράβας), Ευ. Κουτσόπουλος (46′ Μετούσι), Αρχοντής, Σ. Κόκκινος (64′ Π. Αδάμος), Ζάγγος (46′ Βαγγελάκος), Βούζας, Χατζηρίζος (76′ Παραθύρας), Γελαλής (46′ Παπαχρήστος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γεωργατζάς, Καραγιάννης (22΄Σμίλτος), Τζάνης, Ξανθόπουλος (28΄ Καλλιβωκάς – 58′ Μπλέντι), Δούρος (25΄ Θεοδωρόπουλος), Μπιτέλης (20′ Κοντός), Υφαντής (33′ Τζέλλος), Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Ξέρρας, Παπαδημητρόπουλος (27΄ Ελ Σαγιέντ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις