Ρέππος: «Ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία μας»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και από το γεγονός πως έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, δήλωσε ο Κώστας Ρέππος για την ομάδα του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καναλίων τόνισε πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και ευχήθηκε στη Νίκη να κατακτήσει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Μία πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία φαίνεται πως έχει δουλέψει πολύ αυτές τις 15 μέρες που έχει αρχίσει την προετοιμασία της. Εμείς είμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας και είμαι ευχαριστημένος γιατί βγάλαμε αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο από αυτά που έχουμε δουλέψει, κυρίως στην αμυντική λειτουργία.

Μας έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικοί, που λόγω κάποιων υποχρεώσεων απουσίαζαν. Πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε έτοιμοι και ακόμη καλύτεροι. Ο Απόλλων πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Στη Νίκη Βόλου εύχομαι να κατακτήσει τον στόχο της που είναι η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις