“Πρώτη” για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Σήμερα Τετάρτη στις 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άλλης Μεριάς αρχίζει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει των υποχρεώσεων της, στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Σήμερα…

…στις 18.00 στα γραφεία του συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις, ενόψει της προετοιμασίας, ενώ οι παίκτες θα πάρουν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους.
Από τον προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και το συνεργάτη του Κώστα Καραγεώργη καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Αλεξίου Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Παρασκευάς Γεώργιος, Καραθάνος Δημήτριος, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Γεωργίου Θωμάς, Σκαμάγκας Σταμάτης, Αχριάνης Σωτήρης, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Καραρρήγας Αντώνης και Τσιαπράζης Νικόλαος.
Υπενθυμίζεται, ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις