Δυνατό φιλικό με ΑΟΤ για Απόλλωνα Λάρισας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Συγκεκριμένα την Τετάρτη (31/08) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Φιλιππούπολης την ομάδα των Τρικάλων, που ως γνωστόν θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις πρωταθλητισμού.

Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπου ο προπονητής μας θα κληθεί να βγάλει ακόμη περισσότερα χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με την αγωνιστιή πορεία των ποδοσφαιριστών του.

– Εν τω μεταξύ την Τρίτη (23/08) οι παίκτες μας, πέρασαν στο γήπεδο Κοιλάδας, όπου προετοιμάζονται και από εξονυχιστικό οδοντιατρικό έλεγχο, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι και υγιείς, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και των στόχων που έχει θέσει η λαρισινή ομάδα.

– Τέλος μέχρι την Κυριακή (28/08) θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας που θα περασθεί πίσω από την βόρεια εστία, όπου δημιουργήθηκε ειδικός χώρος, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου θα βοηθήσει στην προπόνηση των παιδιών της Ακαδημίας, αλλά και της προθερμαντικής εκγύμνασης της ανδρικής ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις