Άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

Άρχισε τη Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 , στις 19.00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά , η προετοιμασία των ανδρών μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 .

Προηγήθηκε η συνάντηση των αθλητών και του προπονητικού staff στα γραφεία του Συλλόγου όπου οι αθλητές παρέλαβαν το ρουχισμό τους για τις προπονήσεις (τσαντάκι προπόνησης , 2 t-shirts και μια πετσέτα) καθώς και ένα μπλουζάκι polo το οποίο θα φορούν στις επίσημες δραστηριότητες της ομάδας (αγώνες , εκδηλώσεις κλπ) .

Σε όλες τις εμφανίσεις είναι τυπωμένο το σήμα της ομάδας καθώς και το επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια της , που συμπληρώνονται το 2017 . To επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου θα τυπωθεί και σε όλες τις εμφανίσεις αγώνων , ανδρών και γυναικών, ενώ για τις γυναίκες θα υπάρχει και μια έκπληξη. Επίσης σε όλους τους αθλητές δόθηκε και ένα εισιτήριο διαρκείας προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

oly123

Πριν τη προπόνηση και στη συνάντηση που προηγήθηκε , παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ( Μεταφτσής , Γανώσης , Ρούμπος , Έξαρχος , Σαχίνης , Παπαχρήστος , Κολιός και Κρεμαστάς ) ο επικεφαλής της, Μεταφτσής Αλέκος , συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , το Νίκο Θέο , για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Σερρών , καλωσόρισε τα νέα παιδιά (Γεωργίου , Σκαμάγκα , Θέο και Λουλούδη) ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Αλεξίου , ο όποιος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις αρχές του καλοκαιριού . Επίσης ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές και τόνισε ότι η επίτευξη των στόχων της ομάδας θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά , τη προσήλωση στους στόχους και την δημιουργία οικογενειακού κλίματος .

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις