Ο Γιώργος Μιτζέλος νέος πρόεδρος της Σκιάθου (pic & vid)

Στη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε ο σύλλογος της Σκιάθου, μετά την εκλογική διαδικασία της 12ης Αυγούστου. Την προεδρία του νησικώτικου συλλόγου αναλαμβάνει ο Γιώργος Μιτζέλος, ο οποίος ήταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης και “εργάτης” της ομάδας. Στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο κ. Μάριος Τσιτσώνης ο οποίος θα έχει υπό την εποπτεία του και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Σημαντική θέση καταλαμβάνει ο Κώστας Ζεμπέκης ο οποίος αναλαμβάνει την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου. Η Ελένη Φωτεινού και η Κυριακή Μελισσοπούλου αποτελούν την γυναικεία εκπροσώπηση στο Δ.Σ. στις θέσεις της Γραμματέως και Ταμία αντίστοιχα. Νέα πρόσωπα στο νέο ΔΣ είναι και οι υπόλοιποι όπως ο κ. Τάσος Λειβαδαρος ως έφορος γηπέδου καθώς και ως μέλη οι κ.κ. Νίκος Φεγγερός, Γιώργος Κανταράκιας και Βασίλης Μουρεσιώτης.

Το δελτίο Τύπου  και η συνέντευξη των Γιώργου Μιτζέλου και Κώστα Ζεμπέκη στην κάμερα του ΑΣΤΡΑ λίγους μήνες πριν με τους δύο άντρες να θέτουν το όραμα του νησιώτικου συλλόγου

Καλή δύναμη και ανάλογη συνέχεια είχαμε ευχηθεί στον Γιώργο Μιτζέλο και στον Κώστα Ζεμπέκη και λίγους μήνες μετά, οι δύο παράγοντες της Σκιάθου όχι μόνο δεν παρατάνε την προσπάθεια που ξεκίνησαν αλλά αναλαμβάνουν δύο πολύ σημαντικά πόστα στο Δ.Σ. του νησιώτικου Συλλόγου. Ο ένας την προεδρία και άλλος το μέλλον της Σκιάθου μέσα από τη σωστή λειτουργία των ακαδημιών της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις