Αρναούτης: «Αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα…»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2, έκανε ο προπονητής του Αχαρναϊκού Δημήτρης Αρναούτης, ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και το κατά πόσο αυτό θα ξεκινήσει στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

«H χρονιά ξεκίνησε στραβά για την Α’ Εθνική. Αυτό θα επηρεάσει και εμάς. Έτσι, θα πάνε όλα πίσω. Κάποιες έχουν αργήσει να ξεκινήσουν. Πρέπει να είμαστε τυπικοί στις ημερομηνίες και σε ότιδήποτε έχει σχέση με το πρωτάθλημα. Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα ξεκινήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία η Football League. Υπάρχει θέμα με τις ομάδες αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις στο οικονομικό. Αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα δύσκολα θα ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου».

Για την κλήρωση:
«Είναι υποχρεωμένες όλες οι ομάδες να κάνουν προγραμματισμό για αγώνες Κυπέλλου και το μπαλάκι έπεσε σε μας. Πιστεύω ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και την ιστορία του ΟΦΗ. Θα τις αντιμετωπίσουμε όλες στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ξεκινήσει φέτος με μία νέα ομάδα. Αποχώρησαν πολλοί. Με κάποιο σκεπτικό κρατήθηκαν επτά, οκτώ παιδιά και ήρθαν νεαροί για να επενδύσουμε σε αυτούς. Θα δούμε αν το εγχείρημα αυτό μας δικαιώσει».

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα:
«Είναι η γρήγορη παραμονή όπως και πέρυσι. Τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές δεν είχε πρόβλημα η ομάδα. Πέρυσι κάναμε το βήμα παραπάνω και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε και να δούμε αν μπορούμε να πάμε καλύτερα».

Για το αν το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό:
«Κάθε χρόνο υπάρχει κάποιος προβληματισμός για κάποιες ομάδες. Η διοργανώτρια και η ομοσπονδία πρέπει να παίρνουν μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα γίνουν τα ίδια. Υπάρχει κανονισμός για τη συμμετοχή. Να ισχύσει και για τις 18. Να μην βρίσκουν παραθυράκια και αν κάποιος αδυνατεί, να το ξέρουν όλοι πριν την έναρξη για να μην υπάρχει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Την περσινή σεζόν κάποιες ομάδες ευνοήθηκαν και κάποιες όχι από την αποχώρηση Εργοτέλη, Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό άλλαξε τις ισορροπίες. Πρέπει να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία για να μην ξαναγίνει».

Για τα φαβορί της ανόδου:
«Ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο Απόλλων, τα Τρίκαλα και η Λαμία έχουν τον πρώτο λόγο βάσει μεταγραφών. Έχουν κόσμο, γήπεδα… Ξεκινούν ένα βήμα πιο μπροστά. Μπορεί να βρεθεί κάποια που να κάνει πορεία – έκπληξη».

Για τον ΟΦΗ:
«Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο ΟΦΗ όλος ο κόσμος τη σέβεται και την παρακολουθεί. Έχει και φέτος τον ίδιο στόχο στη Β’ Εθνική».

Τι πρέπει να προσέξουν ο ΟΦΗ και ο Άρης:
«Καθοριστικός παράγοντας είναι πώς θα διαχειριστούν την πίεση του κόσμου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις