Φιλική νίκη του Διαγόρα Σεβαστής με 1-0 επί του Αλμωπού (video)

Ξεδίπλωσαν πολλά από τα καλά τους στοιχεία Διαγόρας και Αλμωπός στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη. Τελικά η ομάδα της Σεβαστής κατάφερε με ένα γκολ του Μίμη Μπενίσκου να πάρει την άτυπη νίκη με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές, πολλά…

…τρεξίματα και καλή κυκλοφορία για τη δεδομένη χρονική στιγμή που διανύουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Ο Διαγόρας είχε δυο-τρεις ακόμη καλές στιγμές να πετύχει κι άλλα τέρματα και σε δυο από αυτές ο σκόρερ Μπενίσκος πλάσαρε άουτ από καλή θέση και αστόχησε κεφαλιά που πέρασε άουτ από πολύ καλό σημείο στην περιοχή του τερματοφύλακα Μένιου.
Ότι δεν κατάφερε όμως στις δυο αυτές φάσεις ο παίκτης-εκτελεστής του Διαγόρα, το έκανε στο 65΄, όταν πραγματοποίησε όμορφη σέντρα από αριστερά ο Σαμανίδης και με δυνατή κεφαλιά ο Μπενίσκος πέτυχε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης.
Στο 77΄ο Βασιλειάδης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε φοβερό σουτ του Τσιμτσιρίδη κράτησε το υπέρ της ομάδας του σκορ, αφού κυριολεκτικά «απογειώθηκε» στην αριστερή πλευρά της εστίας του.
Διαιτητής ήταν ο Ασλανίδης Α. με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κατσίκη.
Διαγόρας Σεβαστής (Κ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τάχος Σαμανίδης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Κούμπουλα, Μπαρούτας, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς και Κωνσταντινίδης.
Έπαιξαν και οι: Τσιώμης, Γούτσιος, Λαγδάρης, Μυλωνάς, Σιδηρόπουλος, Τρικαλόπουλος, Τσαγκαράκης.
Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπαζούδης, Μιχαηλίδης, Ζαρογιάννης, Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Κοβάτσης, Καραγιάννης, Μουρατίδης, Αβραμίδης.
Έπαιξαν και οι: Αϊτζάν, Τσιμτσιρίδης, Παντελίδης, Ελευθεριάδης Λ., Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Θ., Κώστας, Μάθιους, Καραγιαννίδης.

Πηγή:  pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις