Ντεμπούτο Μπρίτος στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού Β. με Ρήγα

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα (28/8) στις 18.00 στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, με τις δύο ομάδες να μετέχουν στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς αναμένεται με ενδιαφέρον, με τους Παναγιώτη Τζαναβάρα και Λάκη Μπακάλη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά…

…την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους.
Για τον Ολυμπιακό, που έχει ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή του στη Football League, το ματς αυτό είναι χρήσιμο διότι θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που αποτελεί σταθερή αξία στην κατηγορία και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Οι παίκτες του θα πάρουν μία καλή γεύση για το τι θα συναντήσουν στη Γ’ Εθνική.
Ο Γκουστάβο Εζεκίελ Μπρίτος, αναμένεται σήμερα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.
Επίσης, αναμένεται να αγωνιστεί ο προερχόμενος από τραυματισμό Κώστας Οικονόμου, καθώς και οι Ιβάν Ναστέφσκι και Δήμος Κόκας, που πλέον προπονούνται κανονικά. Ο μόνος απών θα είναι ο Παναγιώτης Ζώνας, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας (θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας την Δευτέρα).
Στη διάθεση του τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι οι: Θανάσης Κατσούλης, Βαγγέλης Στουρνάρας, Σταύρος Μανάλης, Θανάσης Τέλλος, Γιάννης Κωστόπουλος, Φεντερίκο Πότσι, Ηλίας Σταύρου, Γιάννης Δωματάς, Ιβάν Ναστέφσκι, Φελίπε Ντα Κόστα, Κώστας Φλίγκος, Κώστας Παλιούρας, Δημήτρης Στασινόπουλος, Ανδρέας Κόκας, Βασίλης Γκίτζιας, Άγγελος Κολημήτρας, Γιώργος Πατσής, Δήμος Κόκας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Ζαρίφης, Νίκος Μπουργάνης, Βαγγέλης Αγγελής, Ανδρέας Χαντζής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις