Σκόνδρας: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι για τους Μαύρους Αετούς»

Στο φιλικό ματς κόντρα στα Τρίκαλα ήταν από τους παίκτες του Ελευθεροχωρίου που ξεχώρισαν. Ο λόγος για τον Νίκο Σκόνδρα, το νεαρό μέσο των Μαύρων Αετών (η ομάδα των Τρικάλων θα αγωνιστεί φέτος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) που είχε πολύ δουλειά να κάνει κόντρα σε Μουμίν, Σερτζίνιο και Στεφάνοβιτς. Ο Σκόνδρας μιλώντας στο goalrikala.gr αναφέρει:…

«Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δείξει κάποια θετικά δείγματα γραφής πάνω σε αυτά που δουλεύουμε στην προετοιμασία. Ακόμη και κόντρα στα Τρίκαλα που είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, όρεξη για δουλειά και είναι στα χέρια μας να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι η εύκολη παραμονή»
Για την κλήρωση: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Δεν υπάρχει βατός αντίπαλος, όλα τα παιχνίδια για εμάς θα είναι ντέρμπι και θα πρέπει να εξετάσουμε ένα προς ένα τα ματς. Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου και εμείς έχουμε ως σκοπό να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέσα στο Ελευθεροχώρι».
Για το αν λέει κάτι το γεγονός ότι πέφτουν δύο ομάδες: «Δεν λέει απολύτως τίποτα. Αν υπάρχει εφησυχασμός είναι πολύ εύκολο να βγεις από το στόχο πολύ νωρίς. Ίσα ίσα το γεγονός ότι πέφτουν δυο ομάδες θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό καθώς και οι ουραγοί θα ελπίζουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οπότε εμείς πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα και πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο».
Για την πρεμιέρα με τον Θεσπρωτό: «Η 1η αγωνιστική πάντα κρύβει εκπλήξεις και παγίδες. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλο καθώς έχει αλλάξει αρκετά πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Δεν παύει όμως να είναι μια ομάδα με αρκετό κόσμο στον πλευρό της, ένα έμπειρο προπονητή και με αρκετές παρουσίες στην κατηγορία. Οπότε χρειάζεται συγκέντρωση και επιμονή. Έχουμε κάποιες μέρες να διορθώσουμε τις ατέλειες μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις