Έχασε 1-0 από τη Νάουσα η Πύδνα

Ένα αξιόλογο για την εποχή φιλικό παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στο Κίτρος ανάμεσα στην τοπική και φιλόδοξη φέτος Πύδνα και την ιστορική ομάδα της Νάουσας.
Σύμφωνα με το pieriasport, οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους…

…με τη Νάουσα όμως να παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, να δείχνει καλοδουλεμένη σαν σύνολο και με σωστές αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, πέτυχε με όμορφο δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή ο Τασιώνας στο 62΄, ο οποίος είχε και ένα ακόμη καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Κούζας.
Στο 73′ το σουτ του υπο δοκιμή Ντουνιά, απέκρουσε ο Γρηγοριάδης χωρίς να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Μακράκης με σουτ ισοφάρισε στο, αλλά το γκολ του δε μέτρησε γιατί ο παίκτης της Πύδνας σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.
Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Παπατολίκας, Κόλα, Ραπτόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τζιμογιάννης, Πετρουζέλλης, Μπαλής, Ζοάο, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης, Μακράκης. Έπαιξαν και οι: Κατσιαμήτας, Κούζας, Κυπαρίσσης Γ., Κοντσίδης, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Δήμας, Καραγκούνης, Ντουνιάς (υπο δοκιμήν)
ΦΑΣ Νάουσα (Βαγγέλης Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Χατζόπουλος, Τούφας, Βλαχοδήμος, Νύρλας, Λαμπριανίδης, Τασιώνας, Καπετάνος, Νίκου, Μουσικάκης, Κωτσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Μουρίκι, Αγγελίδης, Περηφανόπουλος, Κασμερίδης, Μπρέγκου, Παντζαρτζίδης, Μπικάνος.
Πηγή: pieriasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις