Η φρεσκάδα θα έρθει όταν πρέπει στον Ολυμπιακό Βόλου

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον Ολυμπιακό Βόλου είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας στο φιλικό με τον Ρήγα στο Βελεστίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν «έπιασαν» καλή απόδοση κι αυτό το δικαιολόγησε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, τονίζοντας στις δηλώσεις του, πως…

…η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία. Για παράδειγμα, οι παίκτες το Σάββατο, πριν το φιλικό με τον Ρήγα, γυμνάστηκαν με βάρη και όλοι σχεδόν είναι… μπουκωμένοι από την προετοιμασία.
Η ομάδα θα φρεσκαριστεί, όταν πρέπει, έτσι ώστε να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος και με βάση το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας.
Στη φιλική αναμέτρηση με τον Ρήγα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην κυκλοφορία της μπάλας, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που πίεζε ψηλά, με τους παίκτες του Ρήγα να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο μπαλιές, η μπάλα δεν περνούσε από το κέντρο και με γεμίσματα προσπαθούσαν να βρουν τον Φλίγκο στην επίθεση. Αποτέλεσμα, να μην δημιουργήσουν ούτε μία αξιόλογη φάση για γκολ, πέρα από τέρμα που σημείωσαν με τη λήξη το πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη τα πράγματα βελτιώθηκαν αρκετά, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία του παιχνιδιού, ωστόσο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι ακίνδυνος επιθετικά. Βγήκαν κάποιοι αυτοματισμοί, ωστόσο, τα λάθη ήταν αρκετά, καθώς τα πόδια των παικτών είναι βαριά από την προετοιμασία.
Υπάρχουν μπροστά 15 μέρες για να φορμαριστεί ο Ολυμπιακός και να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Πετριτή, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να γνωρίζει πως θα πρέπει να δουλέψει στο διάστημα αυτό, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν την εικόνα εκείνη που θέλουν να δουν οι φίλαθλοι της ομάδας, αν και στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι απόλυτα φυσιολογικά οι ομάδες να μην είναι σε θέση να ρολάρουν. Πόσο μάλιστα ο Ολυμπιακός, μια τελείως νέα ομάδα, η οποία «χτίζεται» από το μηδέν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις