Στην 9η θέση η Παρισάκη στο Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ22

Η Βολιώτισσα Ιωάννα Παρισάκη και η Δήμητρα Μαναβή ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22, στη Θεσσαλονίκη, όπου κατέλαβαν την 9η θέση μετά την ήττα τους από τις δίδυμες Αυστριακές αδελφές Ναντίν και Τερέζα Στράους…

…με 2-0 σετ (21-8, 21-13), για τη φάση των «16».
Η ελληνική ομάδα, που είχε ολοκληρώσει αήττητη τη φάση των ομίλων, δεν μπόρεσε να «βγάλει» αυτή τη φορά τον καλύτερο εαυτό της στην άμμο του «Avant Garde Sports Club», έτσι ώστε να έχει πιθανότητες επιτυχίας απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό δίδυμο.
Η ήττα – αποκλεισμός των Παρισάκη-Μαναβή, που τους δίνει την 9η θέση στην κατάταξη, σήμαινε και το ότι Ελλάδα έμεινε χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά των Νέων Γυναικών, αφού προηγουμένως οι Μολδοβανίδη-Σπηλιωτοπούλου και οι Κλέπκου-Κουρτίδου είχαν χάσει και τερμάτισαν στη 17η θέση.
Να θυμίσουμε ότι η Παρισάκη με την Μαναβή είχαν κάνει το «τρία στα τρία» στον όμιλό της, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για τις «16». Οι δύο κοπέλες ξεκίνησαν με το δεξί στην πρεμιέρα, επικρατώντας 2-0 σετ της Δανίας, ενώ μεγάλο ντέρμπι ήταν αυτό απέναντι στις Ουκρανές Σουλίμα-Ουντοβένκο που έληξε με 2-1 σετ υπέρ των Ελληνίδων (17-21, 21-18, 15-9). Ακολούθησε η νίκη επί των Φινλανδών Σινισάλο-Αχτιάινεν, που έφερε την πρωτιά στον όμιλο. Ωστόσο, το αυστριακό δίδυμο των αδελφών Στράους έμελε να αποτελέσει απροσπέλαστο εμπόδιο για την ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις